Αγάπη Είναι...

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!

 

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θέλεις να διαβάσεις το βιβλίο μου με τίτλο:

"Αγάπη Είναι... Βασικοί Κανόνες Μέσα Στην Σχέση" ελπίζω να το απολαύσεις και φυσικά να σε βοηθήσει.

 
Με ιδιαίτερη αγάπη & ευγνωμοσύνη,

Νίκος Σαπουντζής

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

 

Δεν είμαστε λογικά πλάσματα όσον αφορά τις σχέσεις. Ό,τι κάνουμε, αλλά και ό,τι επιλέγουμε να μην κάνουμε, τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με το πώς νοιώθουμε.

 

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφάσεών μας είναι βασισμένο στα συναισθήματά μας. Σκέψου για λίγο, τι είναι αυτό που σε κάνει να νοιώθεις αναστάτωση, φόβο, οργή, ενοχές ή παθιασμένο έρωτα;

 

Μακροπρόθεσμα όμως, είτε μας αρέσει, είτε όχι, ακόμη κι αν δεν ακούγεται πολύ «ρομαντικό» αυτή την στιγμή, οι επιτυχημένες σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει η λογική. Από την άλλη, επίσης μακροπρόθεσμα, οι  «εκρηκτικές» σχέσεις, έχει αποδειχτεί πως είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.

Και για να μην παρεξηγηθώ… δεν πρεσβεύω τη βέβηλη άποψη, πως πρέπει να πάψεις να είσαι ερωτευμένος/ερωτευμένη, δεν λέω ότι πρέπει ξαφνικά να σταματήσεις να νοιώθεις, γιατί τότε θα είσαι πολύ απλά, νεκρός.

Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πως μια ολοκληρωμένη, ώριμη σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στα συναισθήματα.

Όσα πρόκειται να διαβάσεις σε αυτό το βιβλίο δεν αποτελούν «πανάκεια» για όλα σου τα προβλήματα στο θέμα των σχέσεων, αλλά αν εφαρμόσεις όλα όσα σου προτείνω, τότε σίγουρα θα χαράξεις μια νέα πορεία για την σχέση σου, αλλά και για τον εαυτό σου τον ίδιο.

 

Ιδιαίτερα αν η σχέση σου αντιμετωπίζει τον φόβο ότι πλέον οι ζωές σας ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια, έλλειψη αποτελεσματικής επικοινωνίας, συχνούς καβγάδες ή μια μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

 

Στο βιβλίο αυτό βλέπουμε τι λειτουργεί και τι δεν έχει αποτέλεσμα στη σχέση μας με τον/τη σύντροφό μας όταν γιγαντώνεται το αίσθημα πλήξης, όταν κάνει την εμφάνιση της η ασυμβατότητα στόχων και «θέλω», όταν υπάρχουν έντονα διλλήματα όσον αφορά το κοινό μέλλον του ζευγαριού.

 

Επίσης θα ολοκληρώσεις μερικές «ασκήσεις συνειδητοποίησης», οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δεις συμπεριφορές και συνήθειες, που όχι μόνο δεν αποφέρουν τα ποθητά αποτελέσματα, αλλά σβήνουν νομοτελειακά τη φλόγα που κρατά ζωντανή την αγάπης μας, για τον / τη σύντροφο μας.

 

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και Καλή Επιτυχία!

 

 

Αυτό το βιβλίο πωλείται, όμως ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ,

μπορείς να το αποκτήσεις ΑΜΕΣΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις το e-mail σου στο τέλος αυτής της σελίδας.