Μαρτυρίες Επιτυχίας Πελατών Μου

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις

ΔΩΡΕΑΝ:
 

 • Το Βιβλίο μου:  "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί
  Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" - (e-book)

 • Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

" ...Η εμπειρία του Coaching…ξεκίνησε για μένα έχοντας ως στόχο να ξεπεράσω το άγχος μου. Κατέληξε όμως σε πολλά παραπάνω. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω.

    Θυμάμαι την πρώτη μέρα που σκεφτόμουν πως έπρεπε να ανέβω ένα βουνό και δεν πίστευα καν ότι μπορούσα να το κάνω. Όμως ο Coach μου, Νίκος Σαπουντζής, με βοήθησε, με αργά και σταδιακά βήματα, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους κάθε φορά, έφτανα όλο και πιο κοντά.

   Την τελευταία μέρα, κάνοντας τον απολογισμό, διαπίστωνα πως είχε βγει στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του εαυτού μου. Ένιωθα πιο δυνατή και πιο σίγουρη και αυτό σίγουρα ήταν κάτι που μου άρεσε.

   Αν ένα πράγμα πρέπει να αναφέρω για το coaching είναι ότι με έκανε να αποκτήσω μια διαφορετική οπτική του κόσμου, αλλά και του ίδιου του εαυτού μου. Κατάφερα να συνειδητοποιήσω και να εκτιμήσω καθημερινά πράγματα που έχω ή κάνω, πράγματα που πολλές φορές τα παίρνουμε ως δεδομένα.

   Μέσα από το coaching ανακάλυψα τις αξίες μου, αξίες σημαντικές γιατί κινώ όλη μου τη ζωή με βάση αυτές. Ανακάλυψα τη δύναμη που έχω μέσα μου για πράγματα που ούτε τα φανταζόμουν και αυτό οφείλεται κυρίως στις ασκήσεις και στους στόχους που θέταμε.

   Δεν μπορώ να μην αναφέρω πως κάθε φορά περίμενα με ανυπομονησία τις συναντήσεις. Αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό, σήμαινε πως υπήρχε ένα ωραίο κλίμα που απέπνεε σιγουριά και υπήρχαν όλα τα κατάλληλα μέσα για να δημιουργηθεί κάτι καλό. Ο Coach ήταν πάντα εκεί να με βοηθήσει στις όποιες δυσκολίες συναντούσα ή να μοιράζεται μαζί μου τις συμβουλές του, όπως ακριβώς κάνουν και οι προπονητές με τους παίχτες.

   Διάλεξα και εμπιστεύτηκα τον καλύτερο προπονητή!  Προπονητά σ’ ευχαριστώ!!!"

Εύη Βαλατσού

"...Θα καταφέρω να κόψω το τσιγάρο, τον καφέ, τα υπνωτικά, τα φάρμακα; Μπορώ να είμαι αρκετά καλή μητέρα, καλή κόρη, καλή επαγγελματίας, καλή φίλη; Πώς μπορώ να βρω τον ιδανικό σύντροφο; Μπορώ να είμαι ευτυχισμένη επιτέλους; 

Ο Νίκος είπε «Μαζί μου μπορείς». Τον πίστεψα, τον εμπιστεύτηκα και μαζί συμπληρώσαμε ερωτηματολόγια, ζωγραφίσαμε, διαβάσαμε, μοιραστήκαμε, συζητήσαμε κι άρχισα να κατακτώ έναν έναν τους στόχους που κάποτε φαίνονταν άπιαστο όνειρο. Γενναιόδωρα και γρήγορα μου έδωσε τα εφόδια ώστε να μπορώ μόνη μου, χωρίς εξάρτηση από εκείνον πλέον, να κατακτώ συνεχώς στόχους μικρούς και στόχους μεγαλύτερους. Πολύ περισσότερο, μέσα από απλές μεθόδους, με δίδαξε πώς η ευτυχία βρίσκεται παντού!

Η ευθύτητα, το λαμπερό του χαμόγελο, η καλοσύνη του και κυρίως το καταπληκτικό του χιούμορ δημιούργησαν την κατάλληλη χημεία ώστε «ο προπονητής μου» να γίνει ένας φίλος ζωής." 

Αλίκη Αρούχ

    "...Γεμάτη περιέργεια και δισταγμό έγινε η πρώτη συνάντηση με τον προπονητή μου. Αντιλήφθηκα άμεσα ότι είχε βαθιά και επίκαιρη γνώση αυτών που διαπραγματευόταν. 

    Πάντα δίπλα μου, με ακούραστη προσπάθεια, με βοήθησε να προσδιορίσω τον εαυτό μου, να καταλάβω γιατί ενεργώ ή αντιδρώ σε κάποιες καταστάσεις, να εναρμονίσω τους στόχους με τις ικανότητες μου και έτσι να βελτιώσω την προσωπική και επαγγελματική ζωή μου. Ήταν μία σπρωξιά προς την επιτυχία.

   Διακρινόμενος για την ακεραιότητά του ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μου, Νίκος Σαπουντζής, είναι ένας από τους αξιοσημείωτους ανθρώπους που είχα την τύχη να συναντήσω, ένας αμέριστος συμπαραστάτης για το υπόλοιπο της ζωής μου."

Μαρία Τσιλιά

Στιγμές Από Σεμινάρια, Ομιλίες, Μαθήματα, Παρουσιάσεις

& Βιωματικά Coaching Εργαστήρια Του Νίκου

Γνώρισα το Νίκο πολλά χρόνια πριν, όταν  παρακολουθούσα το εργαστήρι συγγραφικής της Μαρίας Γούσιου, στο οποίο συμμετείχε οργανωτικά και ο ίδιος. Μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη και πολύ γρήγορα θέλησα να τον συμβουλευθώ για δικά μου -  νόμιζα τότε - "άλυτα" θέματα.

 

Ένιωσα αμέσως πολύ άνετα και στη συνέχεια ο τρόπος που με υποστήριξε, η ευγένεια, η ενεργητική ακρόαση και ο υψηλός βαθμός ενσυναίσθησης μαζί με τη βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρουμε "μαζί" μου έδωσαν κίνητρο, κουράγιο και δύναμη να τα καταφέρω, την ώρα που το χρειαζόμουν.

 

Μεθοδικός και με σταθερή προσήλωση στον κοινό στόχο υπήρξαμε μια μικρή, αλλά ισχυρή ομάδα. Νίκο, σε ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία για τα επόμενα σου βήματα.

Αντιγόνη Λουμάκου

"Πριν από 2-3 εβδομάδες άνοιξα ένα κουτάκι που απλά υποψιαζόμουνα ότι θα είχε κάτι καλό εκεί μέσα. Η πρώτη εντύπωση ήταν καλή.  Στην δεύτερη έσκυψα να δω καλύτερα.  Στην τρίτη βλέπω να με παρασέρνει να μπω ολόκληρος μέσα, .και να μείνω.

 

Τσαλαβουτώντας στην αγάπη και  παίζοντας με τις αχτίδες του φωτός που βγαίνει από τα βάθη του, φωτίζομαι ολόκληρος. Είναι υπέροχο να στέκεις στην φωτεινή πλευρά της ζωής!

 

Τα συγχαρητήρια μου στον άνθρωπο και στον επαγγελματία Νίκο. Ένα μεγάλο, και από καρδιάς, ευχαριστώ!"

Δημήτρης Αθανασιάδης
 

Στιγμές Που Ο Νίκος Δεν Είναι "Coach", Αλλά Ένας Αθλητής Της Ζωής!

"...Coaching-Προπόνηση. Δεν ήξερα τι ήταν. Μετά την αρχική ενημέρωση, πίστεψα ότι είναι για μένα, για τα παιδιά μου, για τους φίλους μου, για τον καθένα μας, είτε τον απασχολεί κάποιο θέμα είτε όχι.

 

Αρχικά ξεκίνησα με την αίσθηση της διερεύνησης του δικού μου δυναμικού.  Δεν είχα καμία αμφιβολία για την έναρξη της συνεργασίας μας. Συνέχισα με την αναζήτηση μέσων και εργαλείων με τον 'προπονητή' μου και μπήκα σε δράση. Η εμπειρία ήταν εκπληκτική.

Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα έχοντας την αίσθηση της ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, όχι μόνο για τον 'προπονητή' μου, αλλά και για την ίδια την ζωή,  γιατί κοιτάζοντας βαθιά μέσα μου είδα  εμένα και την ζωή μου που δεν είναι πρόβ».

 

Πολλές φορές μου λείπουν οι συναντήσεις μας και υπάρχει μια γλυκιά νοσταλγία και ευχάριστη θύμηση, τα οποία λειτουργούν ως διεγερτικά."

Αντιγόνη Κουφονικόλα

    "... Έμαθα για το coaching από τη μητέρα μου και μου φάνηκε ενδιαφέρον και ως κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει ή ήλπιζα να με βοηθήσει γιατί είχα μερικά θέματα για τα οποία δεν μπορούσα μόνος μου να βρω άκρη. Βέβαια δεν ήξερα τι είναι το coaching και έτσι δεν ήξερα τι να περιμένω. Μίλησα με τον Νίκο από κοντά και εισαγωγικά, για να τον κατατοπίσω, αλλά και να με πληροφορήσει για το coaching και τι ακριβώς είναι.

      Από την αρχή η παρουσία του είχε κάτι το ηρεμιστικό και με ενέπνεε εμπιστοσύνη, και στη συνέχεια μέσα από τη στάση του φάνηκε η ενθάρηνση και η προτροπή να συνεχίσω το ταξίδι αυτό με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και υπομονή, αλλά και με μια προσδοκία για το τι έπαιτε. Και ακόμη και τώρα που έχουμε ολοκληρώσει τον κύκλο των συνεδριών μας μου έχει πει πως αν χρειαστώ κάτι μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του και να με βοηθήσει όπως χρειάζεται.
    Ο Νικος με βοήθησε να βάλω τις σκέψεις μου και τις ανησυχίες σε μια σειρά προτεραιότητας. Οι εβδομαδιαίες μας συναντήσεις με βοηθούσαν να παραμένω σε εγρήγορση, αλλά δρούσαν και υπενθημιστικά μιας και είχα μερικές ασκησούλες κάθε εβδομάδα με σκοπό να βάλω τάξη σε διάφορα επίπεδα όπως στις αξίες μου, προσδοκίες, επιθυμίες, άγχοι και φόβους.

​   Ο Νίκος ήταν καθοδηγητής και με διάφορα μέσα προσπαθούσε να με κάνει να καταλάβω αυτά που χρειαζόμουν να καταλάβω.
   Και πιστεύω πως με ό,τι έχω μάθει θα μπορώ να διαχειρίζομαι ευκολότερα ό,τι προκύπτει. Και αυτό το οφείλω σε μεγάλο βαθμό στο Νίκο και το coaching και για αυτό τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου."

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

    "...Η συμμετοχή μου στο coaching του Νίκου με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου, τις ανάγκες μου, τις επιθυμίες μου. Να τα βρω με τον εαυτό μου."

Μαρία Κατσικά

"...Έχοντας εμπειρία από το Relationship Coaching με τον Νίκο, διαπίστωσα σε τι φάση της ζωής μου βρίσκομαι, πήρα οριστικές αποφάσεις να πετάξω από πάνω μου τοξικές καταστάσεις, κινητοποιήθηκα στο να λάβω δράση, αλλά και να εμπιστεύομαι περισσότερο το ένστικτο μου.

   Μοιράστηκα εμπειρίες, έζησα στιγμές, εντόπισα αδυναμίες μου, έβαλα νέους στόχους.  Ευχαριστώ!"

 Τάνια Χουρτερούδη

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Εδώ θα βρεις σε ποιους τομείς της ζωής σου μπορώ

ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΓΑΜΟΣ

&

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ

ΧΩΡΙΣΜΟΣ/ΔΙΑΖΥΓΙΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

SKYPE

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ

COACHING

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις

ΔΩΡΕΑΝ:
 

 • Το Βιβλίο μου:  "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί
  Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" - (e-book)

 • Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

Όροι Χρήσης |

 

Copyright ©  www.Love-School.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Ας Ειμαστε Σε Επαφή:

Info@pcmi.gr

 

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon