Αυτή Είναι Η Δική Μου Ιστορία...

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις

ΔΩΡΕΑΝ:
 

  • Το Βιβλίο μου:  "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί
    Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" - (e-book)

  • Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

νίκος σαπουντζής, nikos sapountzis, loveschool, love school, loveschool gr, love-school.gr, relationship coach, σύμβουλος σχέσεων

Γνώρισε τον Νίκο...

 

Από μικρός είχα έναν στόχο: Να ανακαλύψω τι με κάνει ευτυχισμένο.

 

Αυτός ο στόχος, με οδήγησε σε ένα μονοπάτι συνεχούς αναζήτησης. Εκπαίδευση. Ανακάλυψη. Αλλαγή και επαναπροσδιορισμός των αξιών μου.

 

Γνώση του πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και τον κόσμο.


Συντονισμός. Δοκιμή. Επίτευξη.

 

Μια πορεία που ήταν, και συνεχίζει να είναι, σπαρμένη με λάθη. Η ίδια πορεία όμως, που μου δείχνει πώς να μην τα επαναλάβω.

 

Είχα την χαρά να ακολουθήσω διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Αλλά πάντα αγαπούσα την επαφή και την διαδραστικότητα με τους ανθρώπους.

 

νικος σαπουντζης, νικος, nikos, sapountzis, sapoyntzis, σαποθντζισ, sapoynthw, nikow, νικος σαπουτζης, relationship coach

Ξεκίνησα με την διδασκαλία και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, αλλά μετά από μια πολύχρονη καριέρα, αποφάσισα ότι αυτό που πραγματικά με γέμιζε, ήταν να βοηθώ τους ανθρώπους να βρίσκουν τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις στα θέματα που τους προβληματίζουν και να νοιώθουν ότι ζουν πραγματικά και ουσιαστικά την ζωή τους.

 

Οι ερωτικές σχέσεις  ήταν το πλαίσιο μέσα στο οποίο ανακάλυψα  το αυθεντικό μου κάλεσμα.

 

Αυτό το κάλεσμα με οδήγησε στην κατάκτηση του Relationship Coaching, μέσα από μια σειρά εκπαιδεύσεων στην Αμερική και την Αγγλία, που μου έδωσαν την εργαλειοθήκη, που επιτρέπει να παράγονται αποτελέσματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

 

Λατρεύω το να έρχομαι σε επικοινωνία και επαφή με τους ανθρώπους.


Να εμπνέω και να εμπνέομαι.

  

νικος σαπουντζης, νικος, nikos, sapountzis, sapoyntzis, σαποθντζισ, sapoynthw, nikow, νικος σαπουτζης, relationship coach

Η ανακάλυψη της αλήθειας που κρύβει η δυναμική μιας σχέσης είναι κάτι που μου δίνει νόημα και χαρά.

 

Η δίψα μου για την κατανόηση των ερωτικών σχέσεων με βοηθά να ανακαλύψω την πραγματική φύση αυτού που μας κάνει ανθρώπους, και να αντιληφθώ τα όρια των όσων μπορούμε να πετύχουμε.

 

Μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!

 

Όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, αυτό που πάντα ψάχνω είναι η αυθεντικότητα.

 

Είναι εκείνη η αίσθηση, βαθειά μέσα σου, που σου λέει ότι δεν έχεις άλλη επιλογή, πέρα από το να τολμήσεις.

 

Η προσωπική μου πορεία στα θέματα της αγάπης, με οδήγησε σε σχέσεις που κράτησαν χρόνια και σε κάποιες σύντομες ρομαντικές περιπέτειες, που μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να αποφασίσω που να τις κατατάξω.

 

Όποια και αν ήταν η κατάληξη της κάθε σχέσης, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Ποτέ δεν ένοιωσα ανήμπορος, γιατί ήξερα ότι τελικά θα έβρισκα την σχέση που επιθυμούσα και άξιζα.

 

Και είχα απόλυτο δίκιο!

 

Σήμερα είμαι απόλυτα ευτυχισμένος με την σύντροφο της ζωής μου.

 

Έχω παντρευτεί μια πανέμορφη γυναίκα, ευγενική, στοργική, έξυπνη, αστεία, απλά υπέροχη, που μετατρέπει την δική μου καθημερινότητα, και αυτή της κορούλας μας, σε ένα υπέροχο ταξίδι.

 

Είναι η δική μου σούπερ ηρωίδα. Με αγαπά και με αποδέχεται όπως είμαι και την αγαπώ και την αποδέχομαι στο σύνολο της.

Η σχέση μας χαρακτηρίζεται από κατανόηση, σεβασμό, χαρά, πάθος και αμοιβαία υποστήριξη. Αγάπη και φρέσκο έρωτα.

 

Φυσικά η συμβίωση μας δεν υπολείπεται από διαφωνίες, τριβές και παρεξηγήσεις.

 

Αλλά τα ανοικτά κανάλια επικοινωνίας, η πεποίθηση ότι η σχέση είναι κάτι ζωντανό το οποίο πρέπει να το διαχειρίζεσαι με αγάπη και σεβασμό και σε καμιά περίπτωση να μην το αφήσεις να λιμοκτονήσει, μας επιτρέπει να ξεπερνάμε αλώβητοι τις όποιες δυσκολίες και να βγαίνουμε ακόμη πιο δυνατοί.

 

Καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δεχθούν την πιθανότητα να υπάρχει μια ανάλογη σχέση, όχι μόνο στη ζωή τους, ούτε καν στον κόσμο ολόκληρο. Κάνουν λάθος.

 

Ο καθένας δικαιούται να βιώνει μια ερωτική σχέση όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί.

 

Μην συμβιβάζεσαι.  Και πιστέψτε με, η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο.

 

Το να προσκαλέσεις στη ζωή σου μια ερωτική σχέση που θα σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη, είναι κάτι το εφικτό.

 

Θα χαρώ λοιπόν να σε γνωρίσω και να μου επιτρέψεις να σε βοηθήσω για να ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ προς το καλύτερο την Ερωτική και Προσωπική σου Ζωή, μέσα από το Love School, αλλά και όσα μπορώ να σου προσφέρω σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικό Βιογραφικό

 

Ο Νίκος είναι Life/Relationship Coach και εργάζεται επί σειρά ετών με ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα στα σεμινάριά του γύρω από τις αποτελεσματικές δεξιότητες ζωής και σήμερα είναι από τους πλέον επιφανείς Life/Relationship Coaches. Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει τους ανθρώπους που τον έχουν εμπιστευτεί στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP και Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists.

 

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK. Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA. Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος και οικοδεσπότης του Love School.

ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις αυτό που δίνει νόημα και ισορροπία στη ζωή σου, να απελευθερώσεις την εσωτερική δύναμη που κατέχεις, να κατακτήσεις τους στόχους σου και να ζήσεις μια ζωή πληρότητας και αρμονίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ EINAI:

  • Να αναπτύξω μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

  • Να δούμε μαζί τη ζωή σου ως σύνολο και όχι αποσπασματικά.  

  • Να δημιουργήσω μια ανθρώπινη σχέση μαζί σου η οποία θα βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

  • Να σου προφέρω τις κατάλληλες τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να διαχειρίζεσαι τις όποιες αλλαγές αποτελεσματικά, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους ζωής που είναι σημαντικοί για σένα.

SKYPE

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ

COACHING