Η Συμβουλή μου σήμερα...

 

Συνέντευξη στο ΤV100


Λίγο πριν μας χαιρετήσει το 2019 είχα την χαρά να τα πω με την Χριστίνα Κανατάκη στην εκπομπή «Πάρτε Θέση» του TV100.

Εδώ μπορείς να δεις κάποια στιγμιότυπα από την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα γύρω από τις δυνατότητες που έχουμε όλοι μέσα μας.

Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα για να έχεις πρόσβαση στο video.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία.

Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

#πωςναείμαιευτυχισμένη #πωςναγινειςευτυχισμενοςβιβλιο #πωςναζειςευτυχισμενα #γιατιδενμπορωναειμαιευτυχισμενη #συμβουλεςγιαευτυχισμενηζωη #ευτυχια #οτανεισαιευτυχισμενος #πραγματαπουσεκανουνευτυχισμενο #τικανουνοιευτυχισμενοιανθρωποι #τισεκανειευτυχισμενο #συμβουλεςευτυχιας #τιμαςκανειευτυχισμενους #τιμεκανειευτυχισμενη #ποτεεναςανθρωποςειναιευτυχισμενος #τιστοχουςναβαλωστηζωημου #lifecoachingεκπαιδευση #lifecoachingτιειναι #αυτοπεποιθησηψυχολογια #biscottoσεμιναρια #nlpμαθηματα #biscottoworkshop #αγαπηειναινααγαπας #τιειναιαγαπητελικα #αγαπηετυμολογια #τιειναιαγαπηκρισναμουρτι #τισημαινειαγαπησεμιασχεση #τιειναιαγαπηκαζαντζακης #σχεσειςμεμεγαληδιαφοραηλικιας #σχεσειςαποαποσταση #σχεσειςανθρωπων #νεεςσχεσεις

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις

ΔΩΡΕΑΝ:
 

  • Το Βιβλίο μου:  "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί
    Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" - (e-book)

  • Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

Όροι Χρήσης |

 

Copyright ©  www.Love-School.gr

Ολα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Ας Ειμαστε Σε Επαφή:

Info@pcmi.gr

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon