ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ - Εδώ θα βρεις σε ποιους τομείς της ζωής σου μπορώ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις

 ΔΩΡΕΑΝ:
 

 • Το Βιβλίο μου:  "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί
  Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" - (e-book)

 • Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

νίκος σαπουντζής, nikos sapountzis, loveschool, love school, loveschool gr, love-school.gr, relationship coach, σύμβουλος σχέσεων

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Εδώ θα βρεις σε ποιους τομείς της ζωής σου μπορώ

ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΓΑΜΟΣ

&

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ

ΧΩΡΙΣΜΟΣ/ΔΙΑΖΥΓΙΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

SKYPE

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ

COACHING

​Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info@pcmi.gr ή στο 6944 840749

ΓΑΜΟΣ

&

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Γάμος & Ερωτικές Σχέσεις

 

Το Personal / Skype Coaching για τον Γάμο & Τις Ερωτικές Σχέσεις απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι από δυσαρεστημένοι έως απόλυτα δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση τους ή τον γάμο τους, επιθυμούν να προλάβουν ένα πιθανό διαζύγιο ή ένα χωρισμό, και προσπαθούν να διατηρήσουν μια σχέση γεμάτη ερώτα, αγάπη, πάθος, σεβασμό και κατανόηση.

 

Ως Relationship Coach προσφέρω ένα περιβάλλον γεμάτο κατανόηση, ζεστασιά και αποδοχή για τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι.

 

Και ξέρω, μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου, πως για να είσαι στο site μου αυτή την στιγμή, ΜΠΟΡΕΙΣ να βελτιώσεις ή και να σώσεις το γάμο ή την σχέση σου, ακολουθώντας μερικές από τις πιο αποδοτικές τεχνικές επίλυσης προβλημάτων που εμφανίζονται στις ερωτικές σχέσεις. Και μάλιστα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Γιατί ακόμη και για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν μακροχρόνιες προκλήσεις, υπάρχει ο τρόπος να ανακαλύψουν εκ νέου την αμοιβαία αγάπη, το πάθος, την χαμένη οικειότητα, την αποτελεσματική επικοινωνία, την κατανόηση και τον σεβασμό. Κι όλα αυτά ως αποτέλεσμα της στοχευμένης προσπάθειας που προσφέρει το Personal  Coaching (Προσωπική Συμβουλευτική) μέσα από την συνεργασία μας.

  

Μερικά από τα προβλήματα μέσα στη σχέση/γάμο που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε μαζί, είναι...

ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ

Πώς Να Ξανακερδίσεις Τον Αγαπημένο Σου Μετά Από Ένα Χωρισμό.

Ψάχνεις να βρεις απάντηση στο πως θα διαχειριστείς αποτελεσματικά τον πόνο του χωρισμού, αλλά και πως θα μπορέσεις να είσαι και πάλι με τον αγαπημένο σου;

 

Σε διαβεβαιώνω πως υπάρχει τρόπος να αντιστρέψεις την όποια αρνητική κατάσταση βιώνεις αυτή τη στιγμή με τον αγαπημένο σου. 

 

 • Σκέφτεσαι συνέχεια τι μπορεί να πήγε στραβά;

 • Κρύβεις όλα τα αντικείμενα που μπορεί να σου θυμίζουν τον αγαπημένο σου;

 • Νοιώθεις άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας;

 • Επιθυμείς να είσαι μόνη σου και να μην μιλάς με κανέναν;

 • Έχεις χάσει την όρεξη σου;

 • Ελέγχεις κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό σου και το e-mail σου για μηνύματα;

 • Είσαι μονίμως συνδεδεμένη με το λογαριασμού του καλού σου στο Facebook;

 • Νοιώθεις ενοχές για το τι έκανες και για το τι δεν έκανες;

 • Νοιώθεις κουρασμένη αλλά και ανίκανη να κοιμηθείς;

 • Η διάθεση σου μοιάζει με το τραινάκι του τρόμου;

 • Η εικόνα του αγαπημένου σου με μια άλλη γυναίκα σε στοιχειώνει;

 

Αυτό που έχω να σου προσφέρω, είναι απλά ό,τι πιο αποτελεσματικό υπάρχει, για να μπορέσεις να είσαι ξανά με τον αγαπημένο σου και μάλιστα αυτή τη φορά χωρίς τα βάρη του παρελθόντος.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ/ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Χωρισμός / Διαζύγιο

Μια πρόκληση που μπορεί να σου προσφέρει μερικά από τα πιο πολύτιμα μαθήματα της ζωής σου.

 

Το Personal/Skype Coaching που αφορά την αντιμετώπιση ενός χωρισμού ή ενός διαζυγίου, επιτρέπει στο άτομο που το έχει ανάγκη να διαχειριστεί εποικοδομητικά τόσο τη συναισθηματική καταιγίδα που βιώνει όσο και τις προκλήσεις του από το κοινωνικό του περιβάλλον.

 

Η διαδικασία του διαζυγίου ή του χωρισμού μπορεί να κλονίσει συναισθηματικά το άτομο που την υφίσταται και να του προκαλέσει αφόρητο πόνο.

 

Μέσα από τις Προσωπικές/Skype Coaching συναντήσεις μας μπορώ να σε βοηθήσω να αποδεχθείς την πραγματικότητα, να κατανοήσεις ευκολότερα τι ήταν αυτό που πήγε στραβά και να διαχειριστείς την δίνη των συναισθημάτων που σε κατακλύζουν. Μια διαδικασία, που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις με τον πιο υγιή τρόπο ένα διαζύγιο/χωρισμό, αλλά θα σου δώσει και όλα τα επιπλέον και κατάλληλα εφόδια που έχεις ανάγκη αυτή την στιγμή, ώστε να χτίσεις ένα ασφαλές και ευτυχισμένο προσωπικό/ερωτικό μέλλον για τον εαυτό σου.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

Πώς Να Ξεπεράσεις Τον Πρώην Σου

Μην επιτρέπεις στο παρελθόν να ορίζει το μέλλον σου.

 

Το να προχωρήσεις μπροστά, ξεπερνώντας έναν χωρισμό τον οποίο δεν επεδίωξες, είναι ίσως μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις που μπορεί να βιώσεις στη ζωή σου.

 

Δυστυχώς κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας εκπαιδεύσει στο πώς να διαχειριζόμαστε μια ανεπιθύμητη κατάληξη ενός έρωτα που έμοιαζε ικανός να διαρκέσει για πάντα.  

 

Το coaching που αφορά το συναισθηματικό μπλοκάρισμα που μπορεί να ακολουθήσει έναν χωρισμό, στοχεύει στην παροχή τεχνικών και εργαλείων που θα επιτρέψουν την όσο το δυνατόν περισσότερο υγιή και αποτελεσματική  διαχείριση του πόνου και του φόβου, που έχει αφήσει πίσω του κλείνοντας την πόρτα, ο πρώην σου.

 

Για τα σημάδια που υποδεικνύουν ότι μπορεί να χρειάζεσαι coaching για να ξεπεράσεις τον πρώην σου, ΚΑΝΕ CLICK παρακάτω:

 

ΠΩΣ ΝΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ

Πώς Να Αντιμετωπίσεις Το Άγχος Σου

 

Το άγχος ως διαδικασία μας προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση που χρειαζόμαστε για την ίδια μας την ωρίμανση.

 

Η διαφορά μεταξύ του αποδοτικού άγχους και του καταστρεπτικού stress, βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που μας φέρνει στην πόρτα μας η ζωή.

 

Κατά την διάρκεια των  προσωπικών  μας συναντήσεων θα ανακαλύψουμε τη δημιουργική δύναμη που κρύβεται πίσω από το άγχος σου και θα τη χρησιμοποιήσουμε για την επίτευξη των στόχων σου.

 

Οι περισσότεροι πελάτες μου βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν μετά από 4 έως 12 συναντήσεις.

 

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το Relationship Coaching;

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αυτοπεποίθηση / Αυτοεκτίμηση

Μια εμπειρία που μεταμορφώνει όλη σου τη ζωή!

 

Το Life Coachng που στοχεύει σε θέματα χαμηλής αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης μεταμορφώνει προς το καλύτερο το σύνολο των τομέων της ζωής μας.

 

Η ταχύτητα με την οποία πετυχαίνουν τους στόχους που βάζουν οι πελάτες μου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι περισσότεροι έρχονται σε εμένα αφού έχουν βιώσει για χρόνια κάποια από τα συμπτώματα που θα βρεις κάνοντας click στο κουμπί με τις πληροφορίες παρακάτω.

 

SKYPE

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ

COACHING

​Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info@pcmi.gr ή στο 6944 840749