Εδώ θα βρεις τα δώρα της εγγραφής σου!

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΟΙ 25 ΤΡΟΠΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

Ξέρω πολύ καλά πως θα απολαύσεις αυτούς τους 25 Τρόπους. 

Ξέρω πως θα σε εμπνεύσους, και ΝΑΙ, μπορεί να γίνουν αφορμή για να έρθεις
ακόμη πιο κοντά με τον/την σύντροφή σου.

Επίσης, αν αυτή την περίοδο βιώνεις καταστάσεις και προβλήματα που ζητούν λύσεις, απαντήσεις και απαιτούν καθοδήγηση, η διαδικασία του
Personal Coaching/Υπηρεσία Προσωπικής Συμβουλευτικής & Καθοδήγησης,
μπορεί να καλύψει τα κενά σου και να σου προσφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ
αυτό που έχεις ανάγκη ΤΩΡΑ.

 

Οδηγώντας σε, σε ό,τι είναι σημαντικό για σένα και δίνοντάς σου λύσεις, απαντήσεις,
αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για να πας από την σημερινή σου κατάσταση,
στην εμπειρία που θέλεις να ζήσεις.

 

Γι' αυτό μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info@pcmi.gr ή στο τηλέφωνο 6944840479 για να ορίσουμε την πρώτη μας skype/προσωπική συνάντηση

 

Μη διστάσεις...

Με ιδιαίτερη αγάπη & ευγνωμοσύνη,

Νίκος Σαπουντζής

Life & Business Coach - NLP Trainer

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ 25 ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Σ' ΑΓΑΠΩ

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ

COACHING ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σου θυμίζω πως η διαδικασία του Coaching/Προσωπικής Συμβουλευτικής & Καθοδήγησης μπορεί να καλύψει τα κενά σου και να σου προσφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έχεις ανάγκη αυτή την εποχή.

 

Δίνοντάς σου λύσεις, απαντήσεις, αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για να πας από την σημερινή σου κατάσταση, στην εμπειρία που θέλεις πραγματικά να ζήσεις.

Για να ορίσουμε το ραντεβού μας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου

στο info@pcmi.gr ή στο 6944 840749

Μη διστάσεις, θα χαρώ να σε βοηθήσω και να σε γνωρίσω προσωπικά, άμεσα!

Γνώρισε Τον Νίκο

 

Ο Νίκος είναι Life & Business Coach και εργάζεται επί σειρά ετών με ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα στα σεμινάριά του γύρω από τις αποτελεσματικές δεξιότητες ζωής και σήμερα είναι από τους πλέον επιφανείς Life/Relationship Coaches. Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει τους ανθρώπους που τον έχουν εμπιστευτεί στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP και Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists.

 

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK. Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA. Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος και οικοδεσπότης του Love School.

Μπορείς Να Διαβάσεις Περισσότερα Εδώ...